itulau_fanua

TRANSFORMER BUSHINGS

O a mea e ta'ua o pupuni?

O la'au fa'aeletise o vaega taua ia mo le tele o mea tau eletise e pei o transformers, shunt reactors ma switchgears. O nei masini e tu'uina atu ai le pa puipui talafeagai i le va o le ta'ita'i ola ma le tino fa'auluuluga o le masini eletise i le malosi o le eleele. O lenei galuega taua e mafai ai e pupuni ona feavea'i i luga o le eletise maualuga e ala i le pa puipui o mea faigaluega. JIEOZU bushings ua mamanuina e puipuia ai le faaletonu o le eletise mai le flashover poʻo le tuʻia, e faʻatapulaʻa ai le vevela o le maualuga o loʻo i ai nei, ma faʻafefe ai malosiaga faʻainisinia mai uta uaea ma faʻalauteleina vevela.

O le fa'amavaega i totonu o le togavao e tatau ona tatalia le mamafa o le eletise o le a tumau i le tautua. O nei fa'alavelave e mafua mai i le ese'esega tau eletise mai le ta'avale malosi i vaega fa'avae e ui atu i ai le togavao. I totonu ole fa'aogaina ole eletise ma le maualuga, e tatau fo'i ona fa'atapula'aina le fa'amama i totonu ole fa'amata'aga o le fa'a'ese'ese vaega (PD) lea e mafai ona fa'agasolo ai le fa'aleagaina o meatotino ma le gafatia ole fa'amama.

O le fa'a'ese'esega i fafo fa'ato'aga o lo'o iai elemene mamanu fa'apitoa e pei o le numera o fale ma le mamao o le fetolofi e tu'u'ese'ese ai i le va o nofoaga fa'amalosi HV ma le malosi o le eleele i fafo o le vaega. O le fa'amoemoega o nei vaega o le puipuia lea o le fa'amamago (flashover) ma le fetolofi (leakage). Dry Arcing, fa'amauina e le BIL, e mana'omia le mamao mo le pasi e fa'afetaia'ia ai lagona fa'aeletise mai fe'avea'i ma uila. O nei mea e tutupu e mafai ona mafua ai le fa'aletonu o le uila pe a oso sa'o mai se ala eletise mai le HV i le eleele pe a le lava le mamao mo le voltage. Fetolofi (Leakage) e tupu pe a faʻatupu le faʻaleagaina i luga o le pito i luga o le togavao ma maua ai se auala e taʻitaʻia ai le vai e mulimuli i luga o le fogaeleele. O le fa'aofiina o fale fa'ato'aga i totonu o le fa'ata'otoga fa'ato'aga e fa'ateleina ai le mamao o le va'aiga i le va o le HV ma le eleele e puipuia ai le gau o le fetolofi.

O JIEZOU e gaosia mea epoxy i totonu ma fafo mo mea e sui ai, transformer & masini eletise i vasega maualalo ma feololo. O matou Bushings ua mamanuina ma faʻataʻitaʻiina e faʻafetaui CSA talafeagai, IEC, NEMA, ma IEEE tulaga faʻatatau.

E fa'amauina fa'amauga Fa'asao Maulalo mo voluma e o'o atu i le 5kV/60kV BIL ma fa'amauga o le Voltage Medium e fa'amauina mo voluma e o'o atu i le 46kV/250kV BIL.

JIEZOU gaosia Epoxy bushings, o le sui atoatoa mo Porcelain Bushings ma e tele mea lelei. Vaʻai i la matou tusiga ile Epoxy Bushings vs Porcelain Bushings

Bushing mo transformers

O le transformer bushing o se masini e fa'anofo ai e mafai ai e se ta'avale malosi, o lo'o feavea'i i le taimi nei, e ui atu i totonu o le tane fa'avae a le transformer. O le Pa'u-Type Bushing o lo'o i ai le ta'ita'i ua fausia i totonu, ae o le Draw-Lead po'o le Draw-Rod Bushing o lo'o iai le aiaiga mo se isi ta'avale e fa'apipi'i i lona ogatotonu. Fa'ato'aga malosi (ituaiga tele) ma la'au fa'avasegaga (tulaga condenser) o ituaiga autu ia e lua o le fauina o pupuni:

E masani ona fa'aoga fa'amau fa'amau mai le itu fa'a'amilomilo vaivai o le transformer i fafo o le transformer.
O la'au e fa'atatau i le malosi o lo'o fa'aaogaina i voltage maualuga atu. Pe a faʻatusatusa i laʻau malosi, e fai si lavelave i le latou fausiaina. Ina ia feagai ma le mamafa o le eletise maualuga e maua mai i le maualuga o voltage, ua faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi capacitance-graded bushings i totonu o le talipupuni capacitance-graded, lea o loʻo faʻapipiʻiina i le va o le taʻavale o loʻo i ai nei ma le insulator fafo. O le faʻamoemoega o nei talipupuni faʻataʻitaʻiga o le faʻaitiitia lea o le tuʻuina atu o se vaega e ala i le puleaina o le eletise eletise i le ogatotonu o le taʻavale, ina ia faʻapipiʻi tutusa le mamafa o le fanua i totonu o le faʻamalama.

Fa'amatalaga o oloa—1.2kV Plastic Molded Tri-clamp Secondary Bushing

图片12
图片13
图片14
图片15

Fa'amatalaga o oloa—1.2kV Epoxy Molded Secondary Bushing

图片16
图片17

Fa'amatalaga o oloa—15kV 50A Poselain Bushing (Ituaiga ANSI)

图片18
图片19

Fa'amatalaga o oloa—35kV 200A Tolu-vaega Tu'ufa'atasi (Tasi-vaega) La'au Uta.

图片20
图片21

Afai e te fia iloa atili, pls faafesootai matou saoloto.
W: www.jiezoupower.com
E: pennypan@jiezougroup.com


Taimi meli: Oke-11-2024