side_banner

Transformer Efficiency-2016 US Department of Energy (DOE)

Nye US Department of Energy (DOE) effektivitetsstandarder for distribusjonstransformatorer, som trådte i kraft 1. januar 2016, krever en økning i den elektriske effektiviteten til kritisk utstyr som distribuerer strøm. Endringene påvirker transformatordesign og kostnader for datasentre og andre kommersielle applikasjoner.
Å forstå den nye standarden og dens innvirkning vil bidra til å sikre en sømløs overgang til kompatible transformatordesign. Denne innsatsen understreker den økende vekten på å redusere den økonomiske og miljømessige påvirkningen av datasentre for bedrifter.

Produsenter endrer transformatordesign for å møte DOE 2016-kravene; som et resultat kan transformatorstørrelse, vekt og kostnad øke.
I tillegg, for lavspenningstransformatorer av tørrtype, vil også elektriske egenskaper som impedans, innkoblingsstrøm og tilgjengelig kortslutningsstrøm endres. Disse endringene vil være designavhengige og bestemmes basert på endringer mellom eksisterende design og transformatordesign som oppfyller de nye effektivitetsstandardene. Produsenter leder overgangen til den nye standarden og samarbeider med kundene for å planlegge for virkningen av effektivitetsendringene.

DOE vil sannsynligvis øke kravene til energieffektivitet ytterligere på et tidspunkt i fremtiden. Det er avgjørende å samarbeide med produsenter som er i stand til å imøtekomme nye regelverk effektivt for å sikre at de nye effektivitetsstandardene ikke bare oppfylles, men også kostnadseffektivt adresserer prosjekt-, applikasjons-, funksjonalitets- og utstyrsmål.
JIEZOU POWER er en langvarig leder for strømstyring og fortsetter å levere innovativ og høyeffektiv teknologi til kundene.
Utvidelsen og oppgraderingen av alle våre transformatorproduksjonsanlegg vil bidra til å møte den økende etterspørselen etter distribusjonstransformatorer, og forbedre selskapets evner til å levere
høykvalitetsprodukter med kortere leveringstid. Prosjektene vil også legge til kapasitet for transformatorvirksomheten og støtte økt kjerne- og spoleproduksjon for å imøtekomme DOE 2016-effektivitetsstandardene.

DOE 2016-avgjørelsene gjelder for følgende transformatorer:

  • Transformatorer laget eller importert i USA etter 1. januar 2016
  • Lavspennings- og mellomspenningstransformatorer av tørr type
  • Væskefylte distribusjonstransformatorer
  • Enfase: 10 til 833 kVA
  • Trefase: 15 til 2500 kVA
  • Primærspenning på 34,5 kV eller mindre
  • Sekundærspenning på 600 V eller mindre

EnkeltFaseVæskefylt transformator-PAD MONTERT TRANSFORMATOR

BILDE LEVERT AV JZP

 BILDE LEVERT AV JZP

BILDE LEVERT AV JZP2

BILDE LEVERT AV JZP

Trefase væskefylt transformator-PAD MONTERT TRANSFORMATOR

BILDE LEVERT AV JZP3

BILDE LEVERT AV JZP

BILDE LEVERT AV JZP4

BILDE LEVERT AV JZP


Innleggstid: 13. august 2024